Q&A - Livo Universal

Q 1 How to use AYU TECH ?

Ans.  *Beginners-

  • 1 Scoop Morning or Between the meals
  • 2 Scoops After workout

Professionals-

  • 2 Scoops Morning or Between the meals
  • 2 Scoops After workout
  • Can also increase it by 3 scoops. With Milk or Water

Q2. How to place an order on livo universal?

Ans. Click on the link below and follow the steps-

  • STEP 1 – Open www.livouniversal.com and choose your product.
  • STEP 2 – Click on Add To Cart or Buy Now option
  • STEP 3 – Your window will REFRESH after clicking on Add to Cart or Buy Now- after that click on VIEW CART.
  • STEP 4 – Click on Proceed To Checkout.
  • STEP 5 – Fill the Billing details and select your Payment Mode. This how you can order.

Q3. Nutritional facts of AYU TECH?

Ans. Cabohydrate-5.7gm

  • Fat Omega3 &Omega 2gm
  • Sucrose-2.1gm
  • Protein-24gm
  • NATURAL BCAA -4.2gm
  • Sodium -0gm
  • Natural Source of Testosterone Booster. Natural source of Calcium, Iron, Magnesium, Potassium, Copper, Phosphorous, Folic acid, Zinc, Vitamins etc

Q4. Why is AYU TECH Better than other Protein Supplements in Market?

Ans. It also provides natural amino acids, vitamins & minerals for muscles recovery.

Increases Testosterone naturally which increases Stamina, Strength and Power Naturally.

It takes Fitness on next level by working on the roots of the body through herbs.

Q5. SIDE EFFECTS of Products?

Ans.  Our products does not have any side effects,  they are completely safe as they are being certified by GMP, AYUSH, ISO.
No side effects 100% safe and natural.

Q6. What are the benefits of your product AYU TECH?

Ans. It helps to gain Muscles naturally. It increases stamina, strength and power.  It has AYURVEDIC herbs which improves digestion & strong metabolism.

Q 7. Results of AYU TECH in what period of time?

Ans. It will start showing improvement within 20-25 days. It gives best and natural results in 2-3 months.

Q8. Does AYU TECH has any Steroid or other chemical things included?

Ans.  No, it has AYURVEDIC herbs (Giloy, Amla, Ashwagandha, etc.).It is natural and completely safe.

Q9. How do I know the product is genuine or not?

Ans. Our products are certified with GMP, ISO and AYUSH.

Q10. Where can you get information of our products?

Ans. www.livouniversal.com
or you can call our customer care at

  • TOLL FREE Number – 1800-212-6067

Q11. Delivery time?

Ans. 2-6 working days.

Q12. Brand Name?

Ans. It is Indian brand. It manufactured in India.
Brand Name is Livo Universal .

Q13. After leaving your product, will it show any side effects ?

Ans.  As our Products works on the roots of the body, it strengthens your body from inside and therefore it doesn’t shows any side effects its simply natural and safe no side effects after leaving the product.

Q14. Where is our Head office?

Ans.  Plot No-81B (Basement) Industrial Area, Phase-5, Mohali, Punjab
Delhi: SPO D2/2, Model Town, Part 3, 110009.
Canada: #54, Zezel Way, Scarborough, Toronto, Ontario m1p2x1.

Q15. What are the delivery charges?

Ans. FREE delivery.

Q16. Products are Veg or Non veg?

Ans.  All our products are Vegetarian.

Call Now

PAY ONLINE & GET EXTRA 10% OFF
+